Retete Paste si Pizza

Cannelloni (rulori de paste) cu carbonara a la italia fusilli cu organe de pui gniochi (crochete de cartofi) lasagna cu carne de pui macaroane cu fasole reteta


Paste si Pizza


Cannelloni (rulori de paste) cu umplutura de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minut...

Carbonara a la Italia

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, intre timp, pana fierb pastele, se taie kaizerul cubulete potrivit, nici mari nici mici, smantana se amesteca cu ouale, ceapa se taie si se ...

Fusilli cu organe de pui

Pastele se fierb conform instructiunilor. Ceapa se taie marunt si se caleste. Pipotele se taie in 3, inimioarele in doua si se curata de cheagurile de sange, apoi se adauga la ceap...

Gniochi (crochete de cartofi)

Cartofii se curata si se fierb intregi. Se scurg si se lasa sa se usuce 20 minute, apoi se piseaza bine. Se adauga 2 galbenusuri si faina cit cuprinde pentru a deveni o pasta. Se i...

Lasagna cu carne de pui

Se incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Se pune un vas mare cu apa in care s-a pus un praf de sare la foc, se pune pachetul de lasagna si se fierbe al dente, timp de 8 - 10 mi...

Macaroane cu fasole verde si branza

Se spala fasolea, se curata, se taie bucati si se fierbe circa 5 minute in apa (multa) cu sare. In aceeasi apa se fierb si pastele (conform indicatiilor de pe ambalaj). In apa in c...

Macaroane cu vinete (Melanzane)

Se curata vinetele de codite, se spala, se zvanta, se taie in patru pe lung, apoi fiecare parte se taie pe lat, in feliute subtiri. Se sareaza, se lasa sa stea 30 de minute. Se cur...

Paste cu ciuperci

Se taie marunt usturoiul, se dau pe razatoare cei 2 morcovi si se calesc in tigaia in care s-a incins in prealabil uleiul de masline. Se adauga ciupercile(champignon) taiate in cub...

Paste cu sos ragu

Pastele se fierb in apa cu sare, se clatesc si se scurg. Intr-o tigaie se pun: uleiul usturoiul si ceapa taiate marunt si se calesc la foc mic pana se inmoaie dupa care se adauga a...

Paste cu vinete

Se curata vinetele, se spala si se taie bucati. Apoi se incinge uleiul (2 linguri se pun deoparte), se prajesc vinetele circa 3 minute, se scot si se lasa sa se scurga 2 ore pe har...

Penne alla Puttanesca

In timp ce se fierbe pasta, se pune intr-o tigaie uleiul si usturoiul la prajit, se adauga ansoa, maslinele taiate, rosiile, sare, piper, se lasa la fiert 10 min., se adauga capper...

Penne cu sos de ardei copti si busuioc

Coaceti ardeii, puneti-i intr-o cratita, presarati peste ei putina sare, acoperiti-i cu un capac si lasati-i asa pana ce se racesc. Curatati-i de coaja si de seminte si taiati-i fa...

Pizza

Faina se cerne, laptele se fierbe, sunca se taie felioare subtiri, ciupercile se taie in lamele, maslinele se curata de simburi si se taie lamele, cascavalul se da prin razatoare. ...

Ravioli cu dovleac

Umplutura - Se coace dovleacul la foc potrivit (180 grade C) circa o ora, se lasa sa se raceasca, se scot semintele, iar miezul se desprinde de coaja si se zdrobeste cu furculita. ...

1 >


trafic