Retete Mancaruri

Friptura de vita cu morcovi gratare de porc pane cu piept de pui in stil rulada de carne cu oua snitel din piept de pui blanquette de veau brociolone cas reteta


Mancaruri


Friptura de vita cu morcovi si suc de portocale

Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute in untul incins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se dunstuiasca - cu capac - circa 5 minute, ...

Gratare de porc pane cu parmezan

Se bat ouale ca pentru omleta intr-o farfurie adanca, se sareaza, se pipereaza. intr-o alta farfurie adanca se amesteca pesmetul cu cascavalul ras. Se pune la incins untdelemnul in...

Piept de pui in stil Italian

Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamaie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape ga...

Rulada de carne cu oua

Feliile de paine se inmoaie in lapte 15 min, se storc si se maruntesc. Se amesteca carnea tocata cu sunculita maruntita, cu painea maruntita, 2 oua si verdeata tocata. Se condiment...

Snitel din piept de pui cu crusta

Se spala carnea, se zvanta, se bate bine, se sareaza si se pipereaza. Cartofii (cruzi) spalati si curatati se dau pe razatoarea mica si se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, galbe...

Blanquette de veau

Se taie carnea in bucati mari. Se curata morcovii si se taie bastonase. Se curata cepele si se infig cite doua cuisoare in fiecare din ele. Se curata prazul de partea verde, se cur...

Brociolone

Se calesc in ulei morcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora. ...

Cassoulet

Se pune fasolea la inmuiat. Se pune fasolea intr-o oala mare, se adauga 2 l de apa si se lasa peste noapte - cu capac - sa se inmoaie. Se curata 3 cepe si se infig in ele cuisoarel...

Coq au vin

Se taie cocosul in bucati. Se taie costita in feliute care se prajesc intr-o cratita, fara alt corp gras la foc mic, impreuna cu arpagigul. Cand s-au rumenit, se scot cu o spumiera...

Dovlecei umpluti

Bagati dovleceii in apa clocotita, lasati-i 5 minute si puneti-i sa se scurga. Taiati un capacel si scobiti-i cu o lingurita pana la 1 cm de margini. Opariti rosiile, curatati-le d...

Filet de boeuf Wellington

Se presara fileul cu un praf de nucsoara si unul de piper, se lasa la rece cel putin 2 ore. Timp de 10 minute, se rumeneste fileul intr-o tigaie cu putin unt, pe toate partile, se ...

Lasagna de pui

Intr-o cratita cu ulei se prajesc ceapa si usturoiul (3-4 minute), se adauga ciupercile si puiul si se lasa 4-5 minute. Se pune vinul si se lasa sa fiarba cu totul 5 minute. Se ada...

Medalion de caprioara

Se taie carnea in doua transe si se bate un pic dupa care se da prin faina pe ambele parti apoi se trage in 100 ml ulei neincins. Dupa ce a prins o crusta maronie se flambeaza cu c...

Moussaka de mouton

1 kg de carne de oaie se pune la cuptor sa se rumeneasca si apoi se toaca: 6 vinete se taie in jumatati pe lungime si li se inteapa pulpa, nu se curata de coaja. Se prajesc in ulei...

1 >


trafic