Reteta Cabanos in foietaj

Reteta cabanos in foietaj, cum se prepara cabanos in foietaj, ingrediente necesare pentru cabanos in foietaj, retete prajituri, torturi gateste bucate delici


Cabanos in foietaj


938_1397062088 Cabanos in foietaj

Ingrediente

1 foaie aluat foietaj cumparat
5 carnati cabanos
1 galbenus de ou
mustar




Mod de preparare

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei,se intinde pe masa si se taie fasii de cca 1 mm grosime care se ung cu mustar.Carnatii se taie bucati mai mici de circa 5 cm si se ruleaza fasiile de luat peste ei. Se aseaza in tava si se ung cu galbenus de ou pentru a se rumeni.


Mod de servire

Pofta buna!


Reteta trimisa de Veronica

Aluat frantuzesc

Aluat frantuzesc

Se cerne faina si se imparte in doua parti egale. Una din parti se amesteca pe scindura de aluat cu unt si se intinde cu vergeaua in forma de patrat, avind gros...

Nan – paine din India

Nan – paine din India

Se pune cuptorul la incalzit la 250°. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga oul, laptele si iaurtul / smantana. Se framinta aluatul. Se impar...

Paine impletita

Paine impletita

Se dizolva drojdia in putina apa calduta (lapte, 38 grade C), se adauga oul, uleiul, sarea, zaharul si restul de apa/ lapte. Faina se adauga cite putin si se fr...

Saleuri cu chimen

Saleuri cu chimen

Lasi aluatul sa se decongeleze, de preferabil peste noapte in frigider. Dupa ce s-a decongelat il desfaci pe o foaie de hartie de copt, taiata la dimensinea tav...

Rulada de pui in foi de placinta

Rulada de pui in foi de placinta

Taiem legumele(morcov, telina, ardei) julien, dupa care le vom sota, le scoatem pe servetele absorbante, adaugam ciupercile, 1-2 catei de usturoi taiati fin si ...

Spic cu ciuperci

Spic cu ciuperci

Intinzi foitajul si il lasi la dezghetat. In acest timp, fierbi pieptul de pui, dupa care il tai in fasii mici. Ciupercile crude si ardeiul gras le tai fidelu...

Tarta foietaj cu ciuperci

Tarta foietaj cu ciuperci

Puneti pieptul de pui peste aluat, ciupercutele tocate marunt si cascavalul ras. Ouale le bateti ca pentru omleta, adaugati smantana, mararul tocat marunt, cond...


trafic