Reteta Foret Noire

Reteta foret noire, cum se prepara foret noire, ingrediente necesare pentru foret noire, retete prajituri, torturi gateste bucate delicioase dupa retete culi


Foret Noire


1115_1397578900 Foret Noire

Ingrediente

5 oua , 250 grame zahar , 1 praf de copt , 10-12 linguri lapte , 2 linguritre cacao , 200 grame faina, 1 crema pentru prajituri"Dr. Oetker"(ciocolata sau caramel), 1 pliculet nes, 1/2 kg frisca , 1/2 kg visine fara simburi .




Mod de preparare

Albusurile se bat spuma ; galbenusurile se freaca cu zaharul pana se face spuma. Se adauga laptele , cacao , praful de copt si albusurile batute.Se pune la cuptor in tava tapetata . Dupa ce s-a copt si s-a racit aluatul se taie in doua . Se prepara crema dupa indicatiile de pe plic la care se adauga si nesul . Se insiropeaza primul blat (cit mai bine) se pune1/2 crema ,peste ea 250 grame visine si 200 grame frisca . Se pune cel de-al doilea blat insiropat , crema , visinile si frisca. Prajitura se poate face si fara a taia blatul in doua !!! Se orneaza deasupra cu frisca ramasa.


Reteta trimisa de Exotic Food

Prajitura napolitana cu ness

Prajitura napolitana cu ness

La bain marie se amesteca la foc mic ouale cu zaharul, apoi se pune cacaoa si ness-ul. Se fierbe pana se topeste zahrul. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga m...

Prajitura Catalina

Prajitura Catalina

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina in ploaie. Se imparte compozitia in doua si se coc doua foi. Crema: Un plic budinca vanil...

Prajitura Maria

Prajitura Maria

Blat: Se amesteca bine toate ingredinetele. Se fac doua foi. Se coc pe fundul unei tavi la 180 grade celsius. Crema: Galbenusurile, zaharul si cele 4 lin...

Tavalita Beatrice

Tavalita Beatrice

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, cacaoa, apoi galbenusurile, apa, mirodeniile si faina. Se coace la foc potrivit in tava tapetata cu hartie de ...

Prajitura Coriana

Prajitura Coriana

Blat Se bat albusurile apoi se adauga zaharul dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus pana le terminam. La sfarsit punem plicul de cioco, creme ole si ma...

Prajitura Hilda

Prajitura Hilda

Se freaca zaharul cu galbenusurile si margarina pana se omogenozeaza si zaharul este topit. Se adauga apoi laptele si praful de copt stins cu putina zeama de l...

Clafoutis de cirese

Clafoutis de cirese

Se scot samburii de la cirese. Intr-un vas de 30 cm, care s-a uns bine cu unt sau margarina se aseaza ciresele, formandu-se un strat. Se presara 100 de grame di...


trafic