Reteta Prajitura Catalina

Reteta prajitura catalina, cum se prepara prajitura catalina, ingrediente necesare pentru prajitura catalina, retete prajituri, torturi gateste bucate delici


Prajitura Catalina


1237_1397671063 Prajitura Catalina

Ingrediente

Blat:
8 oua
8 linguri zahar
8 linguri faina.
Crema:
un plic budinca vanilie
un plic budinca ciocolata,8 linguri zahar
un litru lapte
un pachet margarina RAMA.
Pentru ornat: 200 ml frisca lichida
ciocolata rasa.




Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina in ploaie.
Se imparte compozitia in doua si se coc doua foi.
Crema: Un plic budinca vanilie se amesteca cu 4 linguri zahar si 500 ml lapte si se fierb pana se face ciulama.
Imediat se pune jumatate pachet margarina.
La fel se procedeaza si pentru budinca de ciocolata.
Se pune crema de ciocolata peste prima foaie, a doua foaie, crema de vanilie se orneaza cu frisca si ciocloata rasa.


Mod de servire

Pofta buna!


Reteta trimisa de Veronica

Prajitura napolitana cu ness

Prajitura napolitana cu ness

La bain marie se amesteca la foc mic ouale cu zaharul, apoi se pune cacaoa si ness-ul. Se fierbe pana se topeste zahrul. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga m...

Prajitura Maria

Prajitura Maria

Blat: Se amesteca bine toate ingredinetele. Se fac doua foi. Se coc pe fundul unei tavi la 180 grade celsius. Crema: Galbenusurile, zaharul si cele 4 lin...

Tavalita Beatrice

Tavalita Beatrice

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, cacaoa, apoi galbenusurile, apa, mirodeniile si faina. Se coace la foc potrivit in tava tapetata cu hartie de ...

Prajitura Coriana

Prajitura Coriana

Blat Se bat albusurile apoi se adauga zaharul dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus pana le terminam. La sfarsit punem plicul de cioco, creme ole si ma...

Prajitura Hilda

Prajitura Hilda

Se freaca zaharul cu galbenusurile si margarina pana se omogenozeaza si zaharul este topit. Se adauga apoi laptele si praful de copt stins cu putina zeama de l...

Clafoutis de cirese

Clafoutis de cirese

Se scot samburii de la cirese. Intr-un vas de 30 cm, care s-a uns bine cu unt sau margarina se aseaza ciresele, formandu-se un strat. Se presara 100 de grame di...

Galuste de orez prajite

Galuste de orez prajite

Se inmoaie stafidele in vin si se lasa sa stea asa toata noaptea. Se pune pe foc laptele cu sarea si, cand da in clocot, se toarna orezul (putin cate putin, ca ...


trafic