Reteta Prajitura Coriana

Reteta prajitura coriana, cum se prepara prajitura coriana, ingrediente necesare pentru prajitura coriana, retete prajituri, torturi gateste bucate delicioas


Prajitura Coriana


1234_1397669771 Prajitura Coriana

Ingrediente

Blat:
6 oua
6 linguri zahar
1 plic creme ole
Crema:
1 ciocolata de 100 g amaruie
300 ml frisca lichida
inca 300 ml de frisca lichida (la sfarsit)


Mod de preparare

Blat
Se bat albusurile apoi se adauga zaharul dupa care se aduaga pe rand cate un galbenus pana le terminam.
La sfarsit punem plicul de cioco, creme ole si mai amestecam cu mixerul 15 secunde.
Se coace in cuptorul preincalzit 25 minute.
Crema:
Se rupe cioco in frisca si se pune pe foc, apoi se amesteca pana se topeste toata cicolata.
Se da la rece, la frigider (la mine 3 ore) la altii 24 ore sau mai putin.
Ea trebuie sa fie tare.
Se baga mixerul in ea si se amesteca turnand treptat cealalta parte de frisca, adica 300 ml, pe rand.
Deci turnam frisca putin, amestecam cu mixerul si tot asa pana terminam toata comp. de 300 ml.
Peste blatul racit se pune spuma asta ganache apoi se pune o glazura de ciocolata de care vreti voi,.
Deasupra am pus cicolata speciala de prajituri alba bucatele.


Mod de servire

Pofta buna!


Reteta trimisa de Veronica

Prajitura napolitana cu ness

Prajitura napolitana cu ness

La bain marie se amesteca la foc mic ouale cu zaharul, apoi se pune cacaoa si ness-ul. Se fierbe pana se topeste zahrul. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga m...

Prajitura Catalina

Prajitura Catalina

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina in ploaie. Se imparte compozitia in doua si se coc doua foi. Crema: Un plic budinca vanil...

Prajitura Maria

Prajitura Maria

Blat: Se amesteca bine toate ingredinetele. Se fac doua foi. Se coc pe fundul unei tavi la 180 grade celsius. Crema: Galbenusurile, zaharul si cele 4 lin...

Tavalita Beatrice

Tavalita Beatrice

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, cacaoa, apoi galbenusurile, apa, mirodeniile si faina. Se coace la foc potrivit in tava tapetata cu hartie de ...

Prajitura Hilda

Prajitura Hilda

Se freaca zaharul cu galbenusurile si margarina pana se omogenozeaza si zaharul este topit. Se adauga apoi laptele si praful de copt stins cu putina zeama de l...

Clafoutis de cirese

Clafoutis de cirese

Se scot samburii de la cirese. Intr-un vas de 30 cm, care s-a uns bine cu unt sau margarina se aseaza ciresele, formandu-se un strat. Se presara 100 de grame di...

Galuste de orez prajite

Galuste de orez prajite

Se inmoaie stafidele in vin si se lasa sa stea asa toata noaptea. Se pune pe foc laptele cu sarea si, cand da in clocot, se toarna orezul (putin cate putin, ca ...


trafic